11 juni, 2009

Verslag van Officiele opening Snoezelcaravan te Dalerveen

Om 16.30 uur kwamen de eerste genodigden aan in het Snoezelhteater te Dalerveen. In de eerste plaats mevrouw Hilma Mastwijk met daarnaast alle genodigden. Buurtbewoners, vertegenwoordiging van Stichting Doe een Wens,stadsdichter van Coevorden Mart Brok, Jonnie Bosch van PhiladelphiaSupport, kunstenares Caroline Ros en vele anderen zaten gezellig aan de koffie in afwachting van een droge bui.



Het weer klaart op.
De kinderen verstoppen zich in de caravan en na een aantal korte toespraken, waarin het belang van de Snoezelcaravans wordt benadrukt, geeft Hilma Mastwijk het sein om de ballonnen op te laten.


Van links naar rechts Rensje Plantinga, Hilma Mastwijk, Jonnie Bosch



Onder luid applaus gaan ze de lucht in.




Iedereen is onder de indruk van de snoezelcaravans. De sfeer, de mooie verlichting alles maakt ook op de aanwezige kinderen een grote indruk.
Voor diverse organisaties als de Stichting Doe een Wens zal de snoezel caravan goede diensten kunnen bewijzen. Vaak is het voor de ernstige zieke kinderen bijna onmogelijk te reizen. Nu kan het snoezeltheater in een hele speciale sfeer naar de kinderen toe komen.



Ook is er grote belangstelling voor de caravan die naar Roemenië gaat.
Nadat de caravans grondig geïnspecteerd zijn, gaan de gasten weer naar binnen voor een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje.
Eigenlijk snoezelt iedereen als we genieten van lekker eten en drinken en een gemoedelijke omgeving.

Geen opmerkingen: