13 juni, 2006

Nationale voorleesdagen 2007 van 30 jan. t/m 10 febr.


“Naar buiten Kleine Kangoeroe”
2+ voorstelling
max. 45 kinderen per voorstelling


Geïnspireerd door het nieuwe Kiekeboek “Kleine Kangoeroe”, gemaakt door Guido van Genechten maakt Rensje Plantinga van poppentheater Rensje’s Ronzebons een nieuwe peutervoorstelling voor de voorleesdagen 2007.

Net als de voorstellingen “Wat nu Olivier” en “Dat ben jij” wordt “Naar buiten Kleine Kangoeroe” ook weer een vrolijke interactieve voorstelling met muziek en een liedje met veel beweging.


ill. Overgenomen uit het boek Kleine Kangoeroe en bewerkt

De prenten uit het boek zullen het decor gaan vormen voor het spel met Kleine
Kangoeroe en haar moeder. Moeder Kangoeroe wordt weer een grote tafelpop die voor Kleine Kangoeroe eigenlijk gaat functioneren als een klein poppenkastje. Kleine Kangoeroe wordt een combinatie van een handpop en een staafmarionet terwijl de andere dieren platte speelpoppen worden.

De kinderen spelen een rol n het verhaal als zij gaan fladderen als vlinders, gaan stampen als een olifant, gaan fluiten als vogels, gaan zwieren als de apen, rennen als giraffen en gaan springen als........... Gaan springen als een kangoeroe.


Natuurlijk neemt Rensje ook weer de nodige leuke atributen mee, zodat de kinderen kunnen genieten van een leuke voorstelling.

Vroege vogel voordeel:
Bij boeking voor 1 augustus 2006

Prijs 300,-, 2de en volgende voorstelling op zelfde dag en locatie 150,- euro excl. Btw. en 50,- reiskosten (max.).

Na 1 augustus gelden de prijzen voor 2007
Prijs 325,-, 2de en volgende voorstelling op zelfde dag en locatie 175,- euro excl. Btw. en 75,- reiskosten (max.).

Geen opmerkingen: